De villa


De villa is voorzien van 4 riante slaapkamers met airconditioning, tweepersoonsbedden en dressing. Alle slaapkamers hebben een eigen luxe en-suite badkamer. De living room is stijlvol ingericht met brede sofa’s en elektronische voorzieningen zoals een flat screen TV, DVD speler, dolby surround geluidssysteem gratis WIFI. De open keuken is voorzien van luxe apparatuur met onder andere 2 koelkasten, 5-pits gasfornuis, Teriyaki en wok pan en Nespresso machine.

De tuin en het zwembad

Wanneer u de villa richting buiten betreed, ontdekt u een luxe zwembad van 12 x 6 meter lang dat gelegen is aan het terras van de villa. Het zwembad is omgeven met comfortabele ligbedden. Op het terras bevindt zich een grote eettafel waar u het ontbijt, lunch en diner kunt nuttigen met nog een extra zitje.

Wilt u liever genieten van het lezen van een boek met een overheerlijke cocktail gemaakt door onze koks? Dan kunt u terecht in onze buiten lounge of Bale Benong (een overdekt relaxhuisje direct aan het strand).

De tuin van Villa Bunga Melati is tropisch en compleet. U kunt u hier veel tropische planten, bloemen en bomen vinden. Pluk hier uw eigen fruit en geniet van de mooie bloemen en omgeving van de villa.