Het team


Villa Bunga Melati beschikt over vriendelijk en professioneel personeel. Zij staan elke dag voor u klaar en zullen u een geweldig verblijf bezorgen. Ketut, de helpdesk & chauffeur, regelt het transport en andere praktische zaken rondom de villa, de dames zorgen voor het huishouden en bereiden heerlijke gerechten, de tuinman zorgt voor een mooie tuin en schoon zwembad. Als u ’s nachts hulp nodig hebt kunt u de nachtwaker inschakelen.

optimizedIMG_7745

Ketut staat net als haar naamgenoot Ketut dagelijks voor u klaar om een heerlijk ontbijt, lunch en diner te bereiden. Zij is ook een uitstekende kok die met verse ingrediënten zowel lokale als westerse gerechten maakt. Naast het bereiden van de gerechten is ze ook verantwoordelijk voor het huishouden.

Ketut

Housekeeping
optimizedIMG_7761

Ketut staat dagelijks voor u klaar om een heerlijk ontbijt, lunch en diner te bereiden. Zij is een uitstekende kok die met verse ingrediënten zowel lokale als westerse gerechten maakt. Naast het bereiden van de gerechten is ze ook verantwoordelijk voor het huishouden.

Ketut

Housekeeping
optimizedIMG_7665

Ketut, de tuinman, zorgt ervoor dat de exotische tuin er altijd op zijn best uitziet. Daarnaast maakt hij elke ochtend het zwembad en het terras schoon, zodat u een heerlijke duik kunt nemen in het zwembad.

Ketut

Tuinman
security

Ketut de nachtwaker houdt ’s nachts rondom de villa een oogje in het zeil. Hij zorgt voor uw veiligheid en zorgeloze nachten. Bali is erg veilig, maar voor uw zekerheid en comfort vinden wij het belangrijk dat er ook iemand tot uw beschikking staat indien u ’s nachts iemand nodig heeft.

Ketut

Security
driver helpdesk

Ketut is het aanspreekpunt tijdens uw verblijf in de villa. U kunt met al uw vragen bij hem terecht.

Naast helpdesk is Ketut ook de chauffeur van onze villa's. Ketut is een erkende chauffeur met een eigen auto, spreekt goed Engels en kent alle wegen op Bali.

Ketut

Helpdesk & Chauffeur